Powered By Blogger

Spremljevalci

ponedeljek, 11. november 2013

Šali .....

..... bodo počasi postali spet aktualni. Glede na to, da je danes zunaj strašen veter, že pride kakšen prav. Pa kapa tudi ne škodi. Jih bo treba tudi še narediti.

 
 
To so pa moji prvi grelčki za roke.
V originalu se dodajo še na vsako po dve perlici, da izgledajo kot sove (naslov originala je Eulenhandstulpen). Samo nisem imela nič pametnega pri roki, pa so ostale kar brez, kar je čisto v redu.
 

 
Prijeten dan vsem, ki se kdaj oglasite tukaj. 
 

5 komentarjev:

  1. Vau, take grelnike bi jaz tudi mela! Tudi šali so lušni, moje barve. Kje kupiš prejo? A pleteš tudi po naročilu? Lp.

    OdgovoriIzbriši
  2. Za šale kupim prejo kar tukaj v domačem kraju (ista volna je vedno malce cenejša kot v LJ). Če želiš, lahko tudi kaj naredim po naročilu. Oglasi se mi na mail mety.torbice@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  3. vidiš mety, sedaj imam tudi jaz dostop da si ogledam tvoje krasne izdelke.
    pohvala kar tu za vse nazaj. mi je všeč, da znate ena delat z volno take umetnine.
    lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Ojla zlo lep izdelek in tudi volna mi je všeč:) katera znamka oz proizvajalec i kje jo kupiš če je ceneje:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj Vesna, vse etikete sem že zavrgla. Nekaj sem kupovala v Pletini (ima trgovino tudi v Ljubljana), kjer je veliko turške volne (Alize). Nekaj sem že štrikala z njo, pa ni nič manj kvalitetna. Tudi jopica iz moherja iz ene od prejšnjih objav je iz volne kupljene v Pletini. Vem pa, da je za tiste nakodrane šale pod 7 EUR za klopko, jaz je v Lj nisem našla cenejše. Pa saj veš kako je, če pri eni klopi prihraniš 1 €, pri petih se pa že kar pozna. Za grelčke sem pa kupila volno v Target (to pa vem, da poznaš), velika klopka (200 g) menda ji je ime Anni, trenutno je ne najdem, se mi je nekam skrila, da bi ti lahko točno napisala. Le kje je?

    OdgovoriIzbriši