Powered By Blogger

Spremljevalci

sreda, 13. februar 2013

Zelena...

ni bila nikoli moja barva. Ampak...

...zeleni izdelki le niso tako napačni. Manjše torbice so za očala ravno prav velike, srednja je namenjena pisalom, da ne bodo raztreščena po vseh torbah in torbicah, večji bosta pa že našli svoj namen. V glavnem sem se pa odločila za tole barvo zato, ker imam precej blaga in ker si sedaj pa res želim, da bi kmalu prišla pomlad. Saj nimam nič proti snegu, samo nekako se mi zdi, da bolj pristaja v mesec december in mesec januar.


Tale mala torbica po kroju  iz Tildine knjige je ostala sama, potem ko so tri našle nove lastnice, še preden sem jih uspela poslikati.

V zadnjem tednu prebrala vse tri knjige na fotografiji. Zdijo se mi primerna za tale čas, ki ga preživljam, na nekakšnem razpotju, v dilemah kaj si sploh želim, iščoč novo pot, pravo pot. Upam, da mi uspe.
Sicer pa iz lastnih izkušenj vem, da ti prave knjige pridejo v roke, ko si zrel zanje in ko je pravi čas zanje.


S pisateljem sem se "spoznala" pred mnogimi leti, ko sem brala Alkimista. Takrat sem bila čisto navdušena nad njim. Dejstvo je, da mi "sede", da so mi njegova razmišljanja blizu in razumna. Vesela bom, če mi kdo napiše kakšno svoje mnenje o njem.

Uživajte v sneženih dneh.

4 komentarji:

  1. Tud jaz sem prebrala alkimista res super knjiga...pa tud še bom kakšno ampak zdaj je moja manija kvačkanje...tvoja ročne spretnosti so pa tud super tud če ti nesede zelena:):)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mety, šele danes sem odkrila tvoj blog. Zelo lepe stvari izdeluješ, pa še Coelho nama je všeč :) Še se bova brali :)
    Lp

    OdgovoriIzbriši